Vermoeiende derde dag

Het enige goede van vandaag: kaas van Hans en Annet en notencake van Truus.

Rot dag Ondanks het heerlijke bed heb ik vannacht amper kunnen slapen. Het maakt me heel onrustig om ver bij Prairie vandaan te liggen in een onbekende omgeving. Te weinig slaap nu merk ik meteen aan mijn humeur. Niet zo leuk voor de mensen die me onderweg staande houden voor een gezellige babbel of foto.  En dat zijn er veel op zondagen. Zo komen we nergens en leert Prairie aan om telkens te kunnen pauzeren. Hij is pas vier jaar dus hij leert snel en moet nog een hoop leren en nu ook dus ook het een en ander afleren.. maar daarvoor hebben we nog tijd genoeg ?

Controle loslaten Ergens realiseer ik me dat mijn frustraties van vandaag te maken hebben met controle los moeten laten. Geen invloed hebben op wat er komen gaat vind ik nog best moeilijk. Ik had nou eenmaal 12 km voor vandaag in mijn hoofd en niet minder..

Idyllisch plekje Dat de kaas en cake het enige goede was vandaag is een beetje overdreven bedenk ik me net. Om half 3 werd mij namelijk koffie aangeboden bij een idyllische authentieke boerderij, gebouwd ergens aan het einde van 1800. Met schaapjes ? Ik heb er net zo’n gevoel bij als op de boerderij in Aarle: er hang een zelfde sfeer. Er is zelfs een weitje waar Prairie lekker zijn gang kan gaan tussen de fruitbomen. Na een goed gesprek, bakje koffie en stuk kwarktaart (gezonde voeding doe ik voorlopig niet aan zolang ik allemaal lekkere dingen onderweg aangeboden krijg.. ook nog gratis) heb ik mijn tentje op mogen zetten naast d’n Prair. 

Intuïtie Net ben ik getrakteerd op tomatensoep met pannenkoeken. Alles zelfgemaakt. De alcohol vandaag maar even afgeslagen. Ook nog een inspirerend gesprek gehad over alternatieve geneeswijzen en het gebruiken van je intuïtie. Dat ben ik gelukkig na de opgelopen burn-out echt gaan doen. Deze reis is ook een kwestie van gevoel. Ik moest dit doen. Waarom? Dat weet ik gewoon.

Nu lig ik lekker te luisteren naar de wind die door de bomen waait en het gegraas van Prairie een enkele meter van me vandaan: in mijn warme donzen slaapzak, wel met een koude neus.. haha. 

Good Night! Xx