Koop Obligatie

We hebben inmiddels al 70 obligaties uitgegeven en daarnaast hebben we nog een maand extra de tijd gekregen (april) om obligaties op te halen! Wij zijn superblij en gaan voor de 100 stuks. Dan gaan we het zeker halen. Doe jij ook nog mee?

Koop een obligatie
Ik geef 2 soorten obligaties uit van €1000 per stuk.

  1. De eerste is een obligatie die 10 jaar vast staat en jaarlijks een rente van 3% geeft achteraf, na een jaar, dus €30.
  2. De tweede is een obligatie, ook van €1000 per stuk. Deze staat ook 10 jaar vast maar geeft een jaarlijkse rente van 1% achteraf. Maar hierbij krijg je tevens per obligatie van €1000 het recht om bij mij 1 kg biologische geiten of schapenkaas per jaar, zonder (bij)betaling af te nemen. Hiermee ben je meer betrokken bij de obligatie en mijn bedrijfje en kun je ook zien hoe het allemaal loopt, als je de kaas komt halen.
  • Voor alle obligatiehouders wordt een keer per jaar het schaapscheerdersfeest georganiseerd.

Indien ik je interesse heb gewekt en je je voor een obligatielening wilt aanmelden, kan dat het best via het contactformulier of mijn mailadres. Dat is carmencoolen@gmail.com. Zodra ik je aanmelding binnen heb, stuur ik je per mail een door mij getekende overeenkomst. Daarin staat duidelijk wat we met elkaar afspreken. De overeenkomst kun je tevens hier downloaden: Obligatielening Community Farm

Als alles duidelijk is, stuur je de door jou getekende overeenkomst aan mij terug en maak je het bedrag over op mijn zakelijke rekening. Wil je eerst meer weten, dan kun je mij bellen op 0625268178. Indien dit project niet doorgaat, word je bedrag weer teruggeboekt.

Tenslotte wil ik dat voordat je besluit mee te doen, je goed weet dat het niet helemaal zonder risico’s is. Je kunt het aan mij geleende geld ook kwijtraken. Natuurlijk is dat helemaal niet mijn verwachting en zeker ook niet mijn bedoeling. Maar je weet nooit wat er allemaal in de toekomst gebeurt. Stel bijvoorbeeld dat ik failliet ga, dan wordt eerst de (resterende) banklening afgelost en pas daarna de obligatiehouders.

Daarmee is het een achtergestelde lening. Nogmaals ik verwacht niet dat dit gaat gebeuren, maar ik wil het wel goed vooraf aan alle geïnteresseerden duidelijk maken.

KvK: 74386344