About September

De septembermaand waren we veel offline, maar ik wil toch even wat bijzondere momenten koesteren.

Oui, oui
Flow, Fari en ik leerden elkaar kennen in Fisterra, dat we tegelijkertijd verlieten. Dan wel alledrie naar een ander gedeelte van Europa. Terug in Nederland brachten ze onafhankelijk van elkaar Prair, Mux en mij een bezoek op de farm. En gewoon omdat het kan, reden we met Flow naar onze favoriete locatie in Frankrijk, opladen. We? Prairie en Muxio gingen natuurlijk mee op avontuur, hoppakee allemaal de bus in: genieten! Even Flow naar Fari brengen, die Vézelay op zijn pelgrimsroute had liggen. Nu lopen ze samen richting Spanje om daar vervolgens via Barcelona langs de kust naar beneden te lopen via Sevilla en Portugal en dan weer naar boven. Onderweg verdienen ze geld met het maken van muziek en sieraden. Free spirits!

Fari, Flow, Carmen, Prairie. Muziek maken voor Basiliek Sainte-Marie-Madeleine.
Muxio, Mux, Mox, Mr. Nilsson
Vézelay, France

 

 

 

 

 

 

 

Vergeet ik bijna te vertellen dat we nog een Community vriend uit Spanje op bezoek hadden, Poxy en zijn hond Ba. Ba vond Poxy op het kerkhof in Fisterra zo’n twee jaar geleden. Sinds die tijd trekken ze samen rond terwijl ze hun reisverhalen ter donatie aanbieden op de straten van Europa, waarvoor gerecyclede materialen gebruikt worden. In totaal is hij al vijf jaar onderweg: na Duitsland, waar ze momenteel zijn, staat Denemarken op het lijstje om naartoe te lopen. Muxio, Prairie en Ba zijn trouwens ook buddies.

Poxy en Ba op visite.

Van Keulen naar Noordwijk
Nog maar net terug uit Frankrijk ontmoeten we Louisa. Louisa loopt dan met haar Spaanse paard Belico, die ze als veulen redde, van Keulen naar Noordwijk en natuurlijk komen ze even een kijkje nemen op de boerderij! Ze woonde een aantal jaren in Australië waar ze meehielp op een paardenfarm. Binnenkort gaat ze, natuurlijk samen met Belico, naar Spanje om daar uiteindelijk zelf een Horse Farm op te bouwen en paard en mens te helpen. Wat hebben ze een prachtige band samen. Wij blijven met ze in contact!

Carmen, Belico, Louisa.

Community Farm
En nog meer mooie mensen wandelden een stukje met ons mee deze september, vertrouwde en nieuwe contacten. Ieder liet ons iets bijzonders na. Naast de fijne bezoekjes hebben we heel hard gewerkt en dat loont zich, want de plannen voor de Community Farm krijgen steeds meer vorm! Er moet nog veel gebeuren, maar het vertrouwen en de energie is daar.
Met een groeiend team van geweldige mensen: we zijn jullie heel dankbaar!

Liefs van ons