Schapenkaas

Sinds 1987 verkoopt Annet elke zaterdag geiten en schapenkaas op De Noordermarkt. Afgelopen zaterdag waren wij er ook en we hopen hier nog zeker een jaar te kunnen zijn. Als je uit Laarbeek e.o. komt hoef je gelukkig niet helemaal naar Amsterdam om je kaas te kopen, maar kun je ook gewoon langskomen op de Lieshoutseweg 76 in Aarle-Rixtel.

Biologische Noordermarkt
De Noordermarkt is een plein in de Jordaan, een buurt in het centrum van Amsterdam. Het ligt aan de Prinsengracht ter hoogte van de Westerstraat.  Sinds 1987 wordt op zaterdag een deel van het plein gebruikt voor de boerenmarkt, waar biologische producten worden verkocht. Op de Noordermarkt wordt op maandag en zaterdag markt gehouden. De markt begon in ’87 met een handjevol biologische producenten en is uitgegroeid tot de grootste biologische boerenmarkt van Nederland.