Spring naar inhoud
Travels with a Donkey
Pelgrimeren met een ezel
  • Home
  • Community Farm+
    • Community Farm
    • Steun Ons
    • Organisatie
    • Kom langs
  • Contact
  • Carmen Coolen+
    • Spread The Word
    • Verhaal
    • Visie
  • Word donateur
door Carmen Coolen6 mei 201719:356 mei 2017

Eten in Achel

Tagliatelle met zalm en pesto. Superlekker en scheelt weer een kookbeurt! ?

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
21

1Reactie

Voeg uw reactie toe
  1. 1
    Jac op 7 mei 2017 om 15:04
    Beantwoorden

    Dat ziet er heerlijk uit! Wel veel!! En wat een verwennerij!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2025 Travels with a Donkey. Made with love by Pixelgrade
Footer navigatie
  • Home
  • Community Farm
  • Contact
  • Carmen Coolen

Begin hierboven met het typen van uw zoekopdracht en druk op Enter om te zoeken. Druk op Esc om te annuleren.

Travels with a Donkey
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ik snap het