Steun Ons

We hebben al 86,5% van het totale bedrag gedekt, maar we missen nog 50.000 euro om echt van start te kunnen gaan. We hebben nog tot eind maart de tijd. Zo help jij ons naar de start!

Je kunt helpen dit project van de grond te krijgen door de aanschaf van een (of meer) obligaties of word donateur.

Koop een obligatie
Ik geef 2 soorten obligaties uit van €1000 per stuk.

  1. De eerste is een obligatie die 10 jaar vast staat en jaarlijks een rente van 3% geeft achteraf, na een jaar, dus €30.
  2. De tweede is een obligatie, ook van €1000 per stuk. Deze staat ook 10 jaar vast maar geeft een jaarlijkse rente van 1% achteraf. Maar hierbij krijg je tevens per obligatie van €1000 het recht om bij mij 1 kg biologische geiten of schapenkaas per jaar, zonder (bij)betaling af te nemen. Hiermee ben je meer betrokken bij de obligatie en mijn bedrijfje en kun je ook zien hoe het allemaal loopt, als je de kaas komt halen.
  • Voor alle obligatiehouders wordt een keer per jaar het schaapscheerdersfeest georganiseerd.

Indien ik je interesse heb gewekt en je je voor een obligatielening wilt aanmelden, kan dat het best via het contactformulier of mijn mailadres. Dat is carmencoolen@gmail.com. Zodra ik je aanmelding binnen heb, stuur ik je per mail een door mij getekende overeenkomst. Daarin staat duidelijk wat we met elkaar afspreken.

Als alles duidelijk is, stuur je de door jou getekende overeenkomst aan mij terug en maak je het bedrag over op mijn zakelijke rekening. Wil je eerst meer weten, dan kun je mij bellen op 0625268178. Indien dit project niet doorgaat, word je bedrag weer teruggeboekt.

Tenslotte wil ik dat voordat je besluit mee te doen, je goed weet dat het niet helemaal zonder risico’s is. Je kunt het aan mij geleende geld ook kwijtraken. Natuurlijk is dat helemaal niet mijn verwachting en zeker ook niet mijn bedoeling. Maar je weet nooit wat er allemaal in de toekomst gebeurt. Stel bijvoorbeeld dat ik failliet ga, dan wordt eerst de (resterende) banklening afgelost en pas daarna de obligatiehouders.

Daarmee is het een achtergestelde lening. Nogmaals ik verwacht niet dat dit gaat gebeuren, maar ik wil het wel goed vooraf aan alle geïnteresseerden duidelijk maken.

Word donateur
Elke gift is voor ons een geschenk: wij zijn blij met elk bedrag!

  1. Je kunt rechtstreeks overmaken via het rekeningnummer voor dit project NL10 RABO 0317 9454 08, t.n.v. C. COOLEN;
  2. Doneren via PayPal door te klikken op onderstaande knop;
  3. Of gezelliger, breng het even langs: Lieshoutseweg 76, Aarle-Rixtel.
  • Donateurs die een bedrag van 1000 euro of hoger schenken, worden eenmalig uitgenodigd voor het schaapscheerdersfeest  en ontvangen eenmalig 1kg biologische geiten- of schapenkaas naar keuze.

Indien dit project niet doorgaat, word je bedrag weer teruggeboekt.