Ezelwandeling

Wij organiseren wandelingen, workshops, gastcolleges en hikingtrips.

Prairie en Carmen
Prairie en Carmen op bedevaart van Aarle-Rixtel naar Santiago de Compostella/Fisterra. Na burn-out en depressie zwierf zij samen met haar ezelhengst een jaar rond op de Sint Jacobsroute.


Lezing tijdens ezeltocht

  • Een interactieve lezing tijdens een +/- 4 uur durende wandeltocht met Prairie in de omgeving van de zogenoemde ‘groenste gemeente van Europa’, met bossen, weilanden, heidegebied en water;
  • Over onder meer sociale ziektes als burn-out en depressie, natuurlijke geneeswijzen, leven in harmonie en balans in onze wereld, bewustzijn, spirituele groei, pelgrimeren en reizen als levensstijl, onderweg zijn met dieren, authentieke en natuurlijke manier van leven, innerlijke rust en onvoorwaardelijke liefde, alleen zijn en delen met anderen, magie en unieke verhalen onderweg;
  • Inclusief pauze met een zelfgemaakt biologisch hapje;
  • Mogelijkheid tot het ontmoeten van en delen met nieuwe mensen;
  • Wij vinden het gezellig als er dieren meelopen, graag wel even doorgeven;
  • In het Nederlands en/of Engels;
  • Maximaal 4 personen;
  • De lezing wordt gefinancierd door vrijwillige bijdrage van deelnemers. Op deze wijze wordt er slechts financieel bijgedragen door hen die voor zichzelf nut hebben ondervonden of plezier hebben beleefd aan deze lezing en dit met anderen willen delen.


Mogelijkheden

Heb je zelf een groep samengesteld en wil je een andere datum plannen, wil je een uniek bedrijfsuitje met je collega’s organiseren, kun je niet zo lang wandelen of lijkt juist een dagtocht of meerdaagse trekking je wat, kun je geen van de aangegeven data, wil je graag een een-op-een afspraak of heb je een vraag of andere wens, neem dan ook even contact op via het contactformulier. Wij staan open voor alle vragen en zijn flexibel. Wij hanteren een donativo-concept.

Donaties
Om wandelingen te kunnen blijven aanbieden zijn we afhankelijk van donaties. Een donatie houdt in dat je geeft wat je kan missen. Het maakt niet uit hoeveel dat is en of je dat vandaag doneert, volgende week of in een volgend leven. Voor ons is het van belang dat we dit voor iedereen mogelijk kunnen maken.

Aanmelden
Inschrijven kan via het contactformulier. Vermeld het aantal personen, naam, leeftijd en datum. Je krijgt een bevestigingsmail met belangrijke informatie. (Reacties op berichten worden niet structureel gelezen.)

Data eerstvolgende lezingen
Op dit moment staan er geen lezingen op de planning.
Voorgaande lezingen: zondag 27 mei 2018, woensdag 30 mei 2018, zaterdag 2 juni 2018, donderdag 14 juni 2018, zaterdag 16 juni 2018, zaterdag 30 juni 2018, vrijdag 13 juli 2018, zondag 19 augustus 2018.

Locatie
Lieshoutseweg 76, Aarle-Rixtel, Noord Brabant, The Netherlands.

We hopen je te mogen ontmoeten op een van deze dagen.
Veel liefs, Prairie en Carmen!

💜🌈