Procession of pelgrims

Procession of pelgrims. Prairie en zijn buddies Sabine en Iroh. De laatste periode heb ik ervaren hoe fijn het is om iemand dichtbij je te hebben die je totaal begrijpt.

Ik zeg niet dat je niet geholpen kan worden door mensen die niet dezelfde gevoelens hebben ervaren als jij zelf hebt. Maar ik denk wel dat je op een ander niveau met elkaar in contact bent als dit wel het geval is. Mensen die niet dezelfde gevoelens hebben ervaren als jij hebt kunnen zeker heel begripvol zijn en je willen helpen. Dat is ontzettend fijn op het moment dat je het zwaar hebt.

Ervaringsdeskundigen
Waar ik zelf het meeste aan heb gehad zijn de gesprekken met de mensen die echt weten waar ik het over heb. Die zonder dat jij iets hebt hoeven zeggen, precies kunnen omschrijven hoe jij je voelt. Bij deze mensen voelde ik me in moeilijke periodes het meeste op mijn gemak. Zij konden me echt helpen om me beter te laten voelen. Altijd zeer geïnteresseerd en alle tijd voor je nemend. Geen vooroordelen en meer dan honderd procent vertrouwen in jou.

Dankjewel voor de hoop die jullie me hebben geven. Dit zorgde voor dat beetje moed en kracht om verder te kunnen gaan.