Life Is Movement

Gelukkig leven we in het moment. Nu 58 kilometer voor Saint Jacques in Melide. In Hollandse sferen bij Jos en Heidi: Casa Familia. Tijdelijk wonen ook Mirjam en haar twee paarden hier, die dit jaar tevens de Camino liepen. We rusten, verwerken indrukken en opgedane inspiratie, delen en creëeren.

Het voelt wellicht als een grote sprong van Saint Jean tot net voor Saint Jacques, zo’n 800 kilometer zonder blogupdates. Een nieuwe weg is aangebroken die een andere vorm aanneemt. De wereld is constant in beweging. Tot in het kleinste detail. Alles is veranderlijk. Wij alllemaal veranderen elke dag door onze omgeving die changeerd en de ervaringen die we opdoen. Zoals de dingen die we observeren en leren en al de verschillende zielen die we ontmoeten.

Beweging is de essentie van het leven. Zo verandert ook het pad van schrijven en communiceren. Maar we continueren. Hier en op Instagram. (Via ‘verhalen’ op Instagram zenden we ook de meest recente visuele verslagen van onze reis.)

Love and enjoy life! ♥️☯️