Interactieve lezing tijdens ezeltocht

Vanaf 27 mei starten wij met het geven van interactieve lezingen over onder meer burn-out en pelgrimeren. Omdat we graag onze ervaring willen delen met jullie op een manier die voor verbinding zorgt en die daarnaast ook bij ons past. Dit houdt in:

  • Een interactieve lezing tijdens een +/- 4 uur durende wandeltocht met Prairie in de omgeving van de zogenoemde ‘groenste gemeente van Europa’, met bossen, weilanden, heidegebied en water;
  • Over onder meer sociale ziektes als burn-out en depressie, natuurlijke geneeswijzen, leven in harmonie en balans in onze wereld, bewustzijn, spirituele groei, pelgrimeren en reizen als levensstijl, onderweg zijn met dieren, authentieke en natuurlijke manier van leven, innerlijke rust en onvoorwaardelijke liefde, alleen zijn en delen met anderen, magie en unieke verhalen onderweg;
  • Inclusief pauze met zelfgemaakte biologische hapjes;
  • Mogelijkheid tot het ontmoeten van en delen met nieuwe mensen;
  • Wij vinden het gezellig als er dieren meelopen, graag wel even doorgeven;
  • In het Nederlands en/of Engels;
  • 4 tot 8 personen;
  • De lezing is gebaseerd op een ‘free donation’ concept. De lezing wordt gefinancierd door vrijwillige bijdrage van deelnemers. Op deze wijze wordt er slechts financieel bijgedragen door hen die voor zichzelf nut hebben ondervonden of plezier hebben beleefd aan deze lezing en dit met anderen willen delen.


Aanmelden

Inschrijven kan via het contactformulier. Vermeld het aantal personen, naam, leeftijd en datum. Je krijgt een bevestigingsmail met belangrijke informatie. Heb je zelf een groep samengesteld en wil je een andere datum plannen, wil je een uniek bedrijfsuitje met je collega’s organiseren, kun je niet zo lang wandelen of lijkt juist een dagtocht of meerdaagse trekking je wat, kun je geen van de aangegeven data of heb je een vraag of andere wens, neem dan ook even contact op via het contactformulier. (Reacties op berichten worden niet structureel gelezen.) Wij staan open voor alle vragen en zijn flexibel.

Data geplande lezingen 
Zondag 27 mei 2018 – van 11:00 h. tot 15:00 h.
Woensdag 30 mei 2018 – van 14:00 h. tot 18:00 h.
Zaterdag 2 juni 2018 – van 11:00 h. tot 15:00 h.
Donderdag 14 juni 2018 – van 10:00 h. tot 14:00 h.
Zaterdag 16 juni 2018 – van 11:00 h. tot 15:00 h.

Locatie
Aarle-Rixtel, Noord Brabant, The Netherlands.

We hopen je te mogen ontmoeten op een van deze dagen.
Veel liefs van ons!

??