We zijn weer in Holland!

Lieve allemaal,

Precies een jaar geleden, 5 mei 2017, pakten Prairie en ik onze backpacks en vertrokken richting het zuiden: De eerste stappen op de weg van een leven vol Liefde. Graag wil ik jullie vandaag mededelen dat Prairie, Muxio en ik in Holland zijn gearriveerd.

Realisatie boerderij
Na een jaar reizen en wonen in communities hebben we ons meer ontwikkeld dan ooit verwacht en hebben we ontzettend veel goede ideeën voor de boerderij opgedaan. We zijn er klaar voor om de plek van onze dromen te realiseren, zodat we een veilige basis, een familie, kunnen bieden voor onder meer diegene die zich niet thuisvoelt of geholpen voelt in het systeem.

Pure communicatie
Vooral de laatste maanden hebben we nauwelijks meer geschreven of gereageerd op berichten. Een totaal andere periode van onze reis brak aan en daarin voelde het online zijn niet altijd even goed. Ook voelde de continue verwachting van het beschikbaar zijn soms wat overweldigend, waardoor we juist voor de stilte kozen. We hebben hiermee niemand het gevoel van disrespect of gebrek aan interesse willen geven, echter op een zo puur mogelijke manier willen leven en communiceren (of dus niet). Als de toekomende tijd het toelaat zullen we het schrijven wel weer oppakken om verhalen over onder andere Spanje te delen en jullie te betrekken bij en op de hoogte te houden over de boerderij.

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor jullie trouwe support tijdens onze reis. Net zoals we onze familie én vrienden en vriendinnen, ook die we tijdens onze reis hebben opgedaan, heel erg dankbaar zijn. We hopen iedereen snel weer te zien.

We love you! ??

Namasté Prairie, Muxio en Carmen ?