Jongeren Gathering: Verbinding & Bewustzijn

Zaterdag 23 juni organiseren we een gathering voor jongeren tussen de 11 en 15 jaar. Een dag waarop verbinding en bewustzijn centraal staan. Met jezelf en de wereld om je heen. Door middel van spiegelen met paarden, creatie en muziek, meditatie, kampvuur en samen eten. ?

Aanmelden kan via het contactformulier, via Anita 06-425 89 061 of via Marti 06-200 44 088. We willen geen grote groep, max. 10 personen, dus vol =vol! Je mag ook altijd contact met een van ons opnemen.

Steeds meer jongeren en jongvolwassenen lopen vast in hun ‘zijn’, ze worden niet begrepen of hebben last van prestatiedruk. Ze trekken zich hierdoor terug in hun eigen wereld of krijgen last van psychische klachten, zoals eerder besproken op deze blog (burn-out, depressie, angst, adhd/add, autisme, enz.). Praten en weten dat je niet alleen bent, begrepen wordt, zijn de belangrijkste eerste stappen. Met onder meer dieren, natuur, kunst en muziek kunnen we de vrije en natuurlijke ontwikkeling aanmoedigen. Het zijn hierdoor perfecte tools om verbinding met jezelf en leeftijdsgenoten te creëren. Binnenkort organiseren we ook een gathering voor jongvolwassenen.

Door samen delen, creatief zijn en ont-moeten te ervaren hopen we jongeren en jongvolwassenen een stukje wijsheid en een levensles mee te geven, waar ze in de toekomst mee verder kunnen. 

Liefs Anita (Be Sensitive), Marti (Voices of Nature) en Carmen (Travels with a Donkey)

P.s. Je hoeft geen paard te kunnen rijden of te weten hoe je met paarden omgaat 

Datum: 23 juni 2018
Plaats: Graspeel 7a, Zeeland (Noord-Brabant)
Tijd: 16.00 uur -22.30 uur
Introductieprijs: 25 euro