Zorgverleners gezocht

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR ZORGAANBIEDERS.
Wij zijn op zoek naar zorgaanbieders vanuit de reguliere en aanvullende zorg, die geïnteresseerd zijn te participeren in ons platform voor (geestelijke) gezondheidszorg en welzijn.

Wij werken aan de overname van een ecologische geiten- en schapenboerderij in de Groenste Gemeente van Europa (Laarbeek) om hier vanaf mei 2019 een Community Farm te realiseren: een platform waar je terecht kunt als je even afstand wilt doen van de vluchtige, individualistische maatschappij (bijv. bij vermoeidheid, stress, vastgelopen zijn, hooggevoeligheid, burn-out, depressie, verslaving, eetstoornis, enzovoorts).

Het erf wordt vrij toegankelijk voor zorgvragers/ervaringsdeskundigen, waar zij kunnen ont-moeten en ontwikkelen en aanvullend passende zorg kunnen inkopen. Door het creëren van een netwerk van integrale zorg, wat resulteert in een compleet zorgaanbod, kunnen we kennis omtrent psychische genezing samenbrengen en daardoor samenwerken aan de preventie en ondersteuning van psychische klachten. Zowel zorgvragers als zorgaanbieders hebben elkaar op deze manier wat te bieden.

Op dit moment willen we een indicatie uitbrengen van het aantal belangstellende. Daarom zijn wij op zoek naar zorgaanbieders (zzp’ers, bedrijven, organisaties, stichtingen, projecten, startende ondernemers) vanuit alle zorgsectoren (regulier, antroposofisch, alternatief, additief), die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan ons platform voor (geestelijke) gezondheidszorg en welzijn. Het faciliteren van de locatie met privé- en groepsruimtes zal gaan op basis van een vaste huurprijs per uur waarbij tevens gebruik mag worden gemaakt van het gehele omliggende erf. Het is mogelijk om vaste uren in de week te huren voor bijvoorbeeld groepslessen of als praktijkruimte, maar het is ook mogelijk om incidenteel te huren voor bijvoorbeeld scholen en bedrijven, projecten, workshops en retreats.

Enkele voorbeelden van zorgaanbieders: neuroloog, psycholoog, maatschappelijk werker, natuurgeneeskundige, aromatherapeut, hsp coach, yogaleraar, fysieke performance trainer (sport), massagetherapeut, muziektherapeut, animal-assisted therapeut, kruidengeneeskundige, reiki, osteopaat, enzovoorts.

Interesse hiervoor en/of wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Laat het ons weten via het contactformulier.